Титанијумска анодна корпа

Титанијумска анодна корпа

Основне информације Модел НО.:ИКАБ1 Тип: Титанијумска анода Корпа Примена: Индустријска техника: Заварени разред: ГР2 Облик: Површина Материјал: Титанијум АСТМ Гр2 Чистоћа:> 99.6% Заштитни знак: Схен Ао Порекло: Гуангдонг, Кина Опис производа Примена титанијумске аноде корпе : 1. Кондуктивност титана је ...

Function

Основни подаци

Модел НО.:ИКАБ1

Тип: Титанијумска анодна корпа

Примена: Индустријски

Техника: Заварен

Оцена: ГР2

Облик: Квадрат

Материјал: Титан АСТМ Гр2

Чистоћа:> 99,6%

Робна марка: Схен Ао

Поријекло: Гуангдонг, Кина

Опис производа

Наношење корпе титанијумске аноде:

1. Кондуктивност титана није толико добра да електрична струја кукица изнад раствора обично не прелази 0,24А / мм², а струја кука испод раствора обично не прелази 1,5А / мм². У супротном, куке ће се загрејати, што ће довести до повећања температуре раствора, капацитета за хлађење и трошења електричне енергије или чак спаљивања пластичних резервоара. Када се кукице од титанијумске корпе загревају, неке мере се могу урадити како би се побољшала ситуација проводљивости, као што је коришћење више титанијумских корпи и проширење секционе површине кукица.

2. У принципу, куке и електроде не додирују једноделно обичном или кружном површином јер ће лако изазвати лош контакт и корозију електрода.

3. Да би се спријечило изливање аноде од шљаке, отварање корпе титанијума требало би да буде изнад нивоа рјешења.

4. Дно корпе од титана би требало да буде изнад дна резервоара 100-150 мм, што је у страху да ће резервоар бити изгоређен, јер је струја концентрисана на дну резервоара.

5. Титанијумска корпа и електрода треба контактирати блиско, или ће анодни потенцијал корпе титанијума брзо расти и изазвати еволуцију кисеоника и реакцију еволуције хлора који ће оштетити корпу титана и оксигенирати адитиве.

6. У циљу спречавања нагризања слојева, корпе од титана треба да буду премазане анодним врећицама. Пошто се анодне вреће користе дугорочно без уклањања, боље је користити двоструке вреће.

7. Анодна торба треба да затвори отварање корпе од титана чврсто и остави неколико центиметара простора за враћање генерисане анодне жлаге.Схенао Матераил има искуство у производњи висококвалитетне титанијумске аноде корпе. Имамо професионалну фабрику која је посвећена развоју и производњи напредне титанске анодне корпе. Добродошли да ступите у контакт са нашом компанијом.
Hot Tags: Титанијумска анодна корпа, Кина, добављачи, фабрика, компанија
Srodni proizvodi
Kontaktirajte nas
Баоји Схенао Матераил Цо

Adresa: Кинганбао Индустрија парк, високе технол

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-pošta: zh@baojiti.com.cn

Баоји Схенао Матераил Цо
foottop